Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
6.490 Ft
Menny.:db

Zombie Kidz: Evolúció társasjáték

6.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Egyedi
Vonalkód: 5999566847981
Szállítási díj: 1.100 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A világ legjobb gyerektársasjátékát keresed? A Zombie Kidz: Evolúció kooperatív, legacy jellegű társasjáték 2019 októbere óta tartja a címet (a legnagyobb társasjátékos fórumon, a BoardGameGeek-en leadott szavazatok alapján), illetve 2019-ben elnyerte a UK Games Expo legjobb gyerektársasjátéknak járó díját is.

A játékosok célja közösen elűzni a zombikat, és bezárni az iskola összes ajtaját, még mielőtt túl késő lenne. A játék folyamatosan fejlődik: minél többször játszanak vele a gyerkőcök, annál több és több új kiegészítőt fedezhetnek fel, amiket zárt borítékok rejtenek. Izgalmas, legalább 55 játékalkalmat magában rejtő, végtelenszer újrajátszható társasjáték, akár már 7 éves kortól.

A játék menete:
A játék körökre oszlik, és az óramutató járásával megegyező irányban halad. Amikor rád kerül a sor, ebben a sorrendben hajtsd végre a következő akciókat:

1, Helyezz egy zombit az iskolába! Igen, ez kötelező.
2, Mozgasd a hősöd egy szomszédos mezőre, vagy maradj vele ott, ahol most áll!
3, Távolítsd el a zombikat arról a mezőről, ahol a hősöd áll!
4, Helyezz egy lakatot egy bejáratra!

A játék evolúciója:
Minden alkalommal, amikor befejeztek egy játékot, helyezzetek egy agymatricát a szabálykönyv végén található útlevél haladási naplójába, az első üres mezőre (akár ti nyertetek, akár a zombik)!

A szabálykönyvben ezen kívül egy küldetéslistára bukkanhattok, aminek segítségével gyorsabban haladhattok majd. Ha valamelyik küldetést sikerül teljesíteni egy játszma végére, akkor helyezzetek egy trófeamatricát a 12-14. oldalon található küldetéslista megfelelő sorába, továbbá helyezzetek egy trófeamatricát a haladási naplóba is!

Ha a haladási naplóban elértek egy boríték jelölést, akkor végre eljött a titkos borítékok ideje! Bontsátok fel a megfelelő számú borítékot, és tegyétek még izgalmasabbá a játékot a benne rejlő új kiegészítővel! A borítékokban a következő kiegészítőket találhatjátok:

A doboz tartalma:
- 4 hősjelölő
- 8 zombijelölő
- 4 lakatjelölő
- 1 zombikocka
- 8 műanyag talp
- 1 kétoldalas játéktábla
- 1 szabálykönyv
- 13 lezárt boríték

Játékosok száma: 2 fő felett
Játékidő: kb. 5-30 perc
Ajánlott életkor: 7 éves kortól

Terméknév: Zombie Kidz: Evolúció társasjáték,

Cikkszám: YCZMBKDS

Ez is érdekelhet: