Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
3.230 Ft
Menny.:db

The Mind - Érezz rá! Kártyajáték

3.230 Ft
Menny.:db
Gyártó: Gemklub
Vonalkód: 5999556751991
Szállítási díj: 1.100 Ft
Elérhetőség: Készleten

Leírás

The Mind – Érezz rá! kártyajáték igen egyedi társasjáték, amiben a játékosoknak egymásra kell hangolódni. A játék 1-től 99-ig terjedő számú kártyák paklijából áll. A játékosok ezekből a lapokból kapnak körről-körre egyre többet véletlenszerűen.

A feladat nagyon egyszerű. A játékosoknak a kézben lévő lapjaikat a legkisebbtől kezdve növekvő sorrendben kell lehelyezni, de mivel nincs minden lap játékban, így könnyen lehet, hogy a 23-as szám után a 34 fog következni az adott körben. Játék közben azonban nem szabad megszólalnotok, mutogatnotok, gesztikulálnotok, vagy bármilyen módon jeleznetek a többieknek, hogy milyen lapok vannak nálatok. Csöndben kell ülnötök, és ráéreznetek egymás belső gondolataira. Ha úgy érzitek, hogy nektek kell tenni a következő lapot, akkor próbáljátok meg. Ha rosszul teszitek a lapokat, életet veszítetek, egy sikeres kör után viszont jutalom jár.

Ez a játék egy nagyon egyedi, egyszerű, ám mégis nagyon nehéz társasjáték, aminél ténylegesen fontos, hogy mindenki a játékra koncentráljon. Fontos, hogy a játszó csapat olyan tagokból álljon, akik ismerik egymást, hogy könnyebben tudjanak egymásra hangolódni.

Játékosszám: 2 - 6 fő
Játékidő: 15 - 20 perc
Ajánlott életkor: 8 éves kortól
Kiadás éve: 2018
Kiadó: Gém Klub Kft.
Társasjáték nyelve: Magyar

Terméknév: The Mind - Érezz rá! Kártyajáték,

Cikkszám: GKNSV10001

Ez is érdekelhet: