Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Vásárolj 10 000.- felett és szuper játékok közül választhatsz egyet ajándékba!</strong> Vásárolj 10 000.- felett és szuper játékok közül választhatsz egyet ajándékba!
29.530 Ft
Menny.:db

Sylvanian Families piros tetős vidéki ház

29.530 Ft
Menny.:db
Vonalkód: 5054131053027
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Készleten

Leírás

Lepd meg kedvenc kisállataidat egy többfunkciós, számos lehetőséget magában rejtő házzal! ASylvanian Families piros tetős vidéki ház átalakítható, kinyitható, 90 és 180 fok között bármilyen szögben állíthatod.Összezárva egy megkapó családi ház benyomását kelti. A bal oldalon található második emeleti szoba, valamint a jobb oldali tető eltávolítható. Helyezd a szobát a tetőre, vagy a jobb oldali tetőt a teraszra, és máris egy teljesen új elrendezésű házzal játszhatsz! Töltsd meg bútorokkal a szobákat, és varázsolj igazi otthont Sylvanian figuráidnak! A készlet3 db működő lámpávalérkezik, kapcsold fel őket, sötétbenlenyűgöző látványt nyújt a kivilágított ház!

Összezárt mérete kb. 35×35 cm, kinyitott 55×55 cm.

A szettkompatibilis más Sylvanian készletekkel.Népesítsd be a piros tetős vidéki házat állatcsaládokkal! Bővítsd a játékteret és találj ki izgalmas történeteket kedvenc állatkáiddal!

A játékházat 4 éves kortól ajánljuk.

Házadba számtalan gyönyörű bútort, kedves állatfigurát és egyéb berendezési tárgyat találszSylvanian Families játékainkközött!

Terméknév: Sylvanian Families piros tetős vidéki ház,

Cikkszám: SLV5302