Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
13.790 Ft
Menny.:db

Skylands társasjáték

13.790 Ft
Menny.:db
Gyártó: Queen Games
Vonalkód: 9001890804397
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Készleten

Leírás

ASkylands világa megsemmisült, és már csak repülő szigetrészekből áll. Mentsétek meg ezt a mesebeli szépségű világot, mielőtt teljesen semmivé lenne!
A játékosok akcióikkal az erdők, hegyek és kristályok energiáját arra használják, hogy repülő szigeteket építsenek, városokat emeljenek, és a városokat ellássák energiával. Az éppen soron lévő játékos 4 akció közül választhat. A játék különlegessége, hogy az aktív játékos által kiválasztott akciót nem csak ő, hanem játékostársai is kihasználhatják. Az akciók által a játékosok új szigetlapkákat építhetnek be a szigetvilágukba, a kész szigetekre lakosokat telepíthetnek, valamint speciális szigeteket szerezhetnek, amikkel a játék végi pontozáskor extra pontokat generálhatnak.

A doboz tartalma: 4 db játékostábla, 88 db szigetlapka, 32 db speciális sziget, 60 db lakos, 4 db startsziget, 4 db akciótábla, 1 db készlettábla, 24 db pontlapka, 4 db játékosjelölő, 4 db fa figura, 1 db pontozótömb és egy játékszabály. A játékmagyar nyelvű.

Ajánlott korosztály:8 éves kortól
Játékosok száma:2-4

Terméknév: Skylands társasjáték,

Cikkszám: PTK804397