Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
9.990 Ft
Menny.:db
Rolit társasjáték
Kép 1/4 - Rolit társasjáték
Kép 2/4 - Rolit társasjáték
Kép 3/4 - Rolit társasjáték
Kép 4/4 - Rolit társasjáték
Rolit társasjáték

Rolit társasjáték

9.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Goliath
Vonalkód: 8711808708020
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Készleten

Leírás

A Rolit egy könnyen tanulható társasjáték, amelynek az átlagos játékideje rövid és pörgős. A társast, a könnyen tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a terület befolyásolás és irányítás mechanizmusra. Logikai játék, melynek szabályai roppant egyszerűek és mégis lehet agyalni rajta. Bár a kiinduló állások mindig ugyanazok, mégis rengeteg variáció van!

Játék lényege:
Van egy kiinduló állás (például két játékosnál a középen levő 4 mezőben 2-2 saját átlósan), és minden körben amikor te jössz, feltehetsz egy jelölőt, nevezzük golyónak, a táblára a saját színedben. Ekkor az újonnan letett golyó és a táblán levő összes egyenesen vagy átlósan elhelyezkedő saját színű golyók közötti összes más színű golyót átfordíthatod a saját színedre. Ezután az ellenfél jön és ő is feltesz egy golyót, amivel szintén átfordít golyókat a táblán és így tovább. A táblán levő golyók színe folyamatosan változik mindaddig, amíg be nem telik a tábla. Ekkor mindenki megszámolja, hogy hány golyó van a táblán az ő színében, és akinek a legtöbb van az nyert.

Játékosok száma: 2-4 játékos
Játékidő: kb. 20 perc
Ajánlott korosztály: 7 éves kortól

Terméknév: Rolit társasjáték,

Cikkszám: GOL370802