Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
4.690 Ft
Menny.:db

Pingüi Land társasjáték

4.690 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cayro
Vonalkód: 8422878808892
Szállítási díj: 1.100 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Pingüiland egy kooperatív játék, amelyben a játékosok célja, hogy legyőzzék a Hószörnyet, és hogy időben megmeneküljenek az érkező lavina elől. A játék fejleszti az érvelési-, koncentrációs-, és szociális készségeket, emellett pedig igazán szórakoztató csapatjáték. A Pingüina szigeten nagy a lavinaveszély, ahonnan Pingüi-nek egy apró jégdarabkán kell elmenekülni a szomszédos szigetre. Viszont ez egyáltalán nem olyan egyszerű, hiszen a Hószörny is azon a szigeten lakik, amelyen Pingüi, és a lavina elől ugyanoda akar menekülni, ahova ő! Légy villámgyors, és segítsd Pingüi-nek megszökni a lavina elől!

A játék célja:

A játékosoknak át kell juttatniuk a pingvint a biztonságos szigetre, mielőtt a lavina vagy a Hószörny megakadályozná ebben őket.

Előkészületek:

Az első lapkákat helyezd a táblára, majd a többi lapkából alakítsd ki egy ösvényt úgy, hogy a rajtuk lévő számok növekvő sorrendben kövessék egymást! A lapkáknak a számmal megjelölt oldala legyen felfelé! Helyezd Pingüi figuráját és a Hószörnyet a 3-as számú, hópehely mintás lapkára!

Játékszabály:

Az lesz a kezdőjátékos, aki legjobban utánoz egy pingvint, majd a játékosok az óramutató járásának megfelelően következnek.

Mikor rajtad van a sor, dobj a kockával, majd hajtsd végre a dobás eredményét!
- Pingüi: továbbléphetsz Pingüi figurájával a következő lapkára.
- Hószörny: helyezd a Hószörny figurát a következő lapkára, amelyiken a Hószörny képe látható.
- Hópehely: fordítsd az első ösvény kártyát képpel lefelé - megindult a lavina! Ha a későbbiekben ismét hópehely lenne a dobás eredménye, akkor a sorban következő lapkát is "eltemeti a lavina", tehát azt a lapkát is meg kell fordítani.

Ha végrehajtottad a dobás eredményét, add tovább a kockát a következő játékosnak!

A játék során Pingüi, a Hószörny és a lavina is folyamatos mozgásban lesz!
- Amennyiben a lavina eléri azt a mezőt, amelyen a Hószörny éppen tartózkodik, akkor az a lavina fogságába esik, vagyis lényegében kiesik a játékból.
- Amennyiben a lavina eléri azt a mezőt, amelyen Pingüi éppen tartózkodik, akkor a játék véget ért, mivel sajnos nem sikerült megmenekülnötök.
- Amennyiben a Hószörny "megelőzi" a kis pingvint, annak nincs jelentősége - kivéve, ha előbb elér a biztonságos jégszigetre, mert akkor bizony Pingüi nem tud hová menekülni!
- Amennyiben Pingüi a Hószörny és a lavina előtt elérkezik a biztonságos jégszigetre: gratulálunk, nyertetek!

  • Nyelv magyar Életkor: 4+
  • Játékosszám: (2 és felette)
  • Játékidő Rövid: (5-30 perc)
  • Kategória: Oktató-Fejlesztő
  • Kiadás: Cayro

Terméknév: Pingüi Land társasjáték,

Cikkszám: YCCY889

Ez is érdekelhet: