Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
2.590 Ft
Menny.:db

Papageno társasjáték

2.590 Ft
Menny.:db
Gyártó: Helvetiq
Vonalkód: 7640139532282
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A társasjáték a nevét a Varázsfuvola című opera bohókás szereplőjéről, a madarász Papagenoról kapta.
Gyűjtsd minél több kis madárkát, és nyerj meg két fordulót! A játék elején minden játékos maga elé tesz 3-3 kártyát, majd felfordít egyet. Ez után kezdődhet a gyűjtögetés! Fordíts fel új madarakat, cseréld ki őket, és ha úgy alakul, ne félj elcsenni egy-egy példányt ellenfeleid kalitkájából sem!

A játék menete:
Ha sorra kerülsz, te döntesz: felhúzod a húzópakli felső kártyáját, és titokban megnézed, vagy elveheted a dobópakli felső kártyáját.
Mind a két opció megfontolást igényel, hiszen, ha a húzópakli lapja nem tetszik, ugyan eldobhatod - de akkor sajnos elvesztegettél egy kört.
Viszont, ha a dobópakli legfelső madarát gyűjtöd be, akkor már kötelező kicserélned azt a kártyát egy már előtted lévő kártyával. Az újonnan elvett kártya ezentúl mindenki számára jól látható módon gazdagítja madárgyűjteményed, a lecserélt kártya pedig képpel felfelé a dobópakli tetejére kerül.

Mivel a játék elején a legtöbb madár képpel lefelé van előtted, a csere eléggé kockázatos: nehogy olyan madárkát engedj elröppenni, amit ellenfeleid boldogan befognak majd kalitkájukba!

Ki lesz a legügyesebb madarász?
Minden kártya értéke a madár tömegét szimbolizálja - a játék végén ezeket össze kell adni, és a legjobb madarász címét az nyeri, akinek a legkisebb a pontszáma!

A doboz tartalma:
- 40 madárkártya, 2-től 9-ig terjedő értékekkel
- 4 pánsípkártya
- 4 elfogáskártya
- 2 tojáskártya
- 1 játékszabály

Játékosok száma: 2 vagy több
Játékidő: kb. 5-30 perc
Ajánlott életkor: 6 éves kortól

Terméknév: Papageno társasjáték,

Cikkszám: YCHPAFK2001002

Ez is érdekelhet: