Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
8.990 Ft
Menny.:db

Nottingham Bírája társasjáték

8.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: CMON
Vonalkód: 5999566840005
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Nottingham Bírája társasjáték

 
 
Légy te a legjobb kereskedő a Nottingham Bírája társasjátékban!
Elérkezett a várva várt vásárnap, amikor tele reménnyel és minden portékáddal érkezel Nottinghambe. A hasznod mértéke Nottingham bíráján múlik. A sikerért légy te a legjobb kereskedő és vesztegess, hazudj, vagy csak egyszerűen mondj igazat. A Nottingham bírájában kereskedőként blöfföléssel, csempészéssel és ügyes megvesztegetéssel kell minél nagyobb haszonra szert tenni - vagy éppen bíróként elcsípni a füllentő árusokat.
A Nottingham Bírája társasjátékban minden játékos arra fog törekedni, hogy minél több és nagyobb értékű árut juttasson a standjához. A játékosok megnézik kártyáikat, majd néhányat a zsákjukba raknak, ezután egyesével bejelentik az aktuális bírónak, mit szállítanak. Mivel csak legális árut mondhatnak, és abból is csak egyfélét, ezért néha bizony kénytelenek lesznek hazudni - annál is inkább, mert a csempészáruk nagyobb hasznot hozhatnak... A bíró megvizsgálhatja a gyanús árusok zsákját, és ha olyan cikkre bukkan, amiről az árus hazudott, akkor büntetést szed tőle. Az árusok különböző szívességek ígéretével, esetleg némi pénzzel megpróbálhatják megvesztegetni a bírót, de dönthetnek úgy is, hogy minden további alkudozás nélkül megengedik az átvizsgálást, hiszen ha igazat mondtak, a bíró fizet nekik a jogtalan gyanúsítgatás okozta kellemetlenségek miatt. A bíró tisztsége körről-körre tovább vándorol, tehát vigyázz, mit ígérsz, és kivel tolsz ki!
János herceg aranyéhsége már túl messzire ment! Nincs az a kereskedő, aki képes lenne az elmúlt idők adóterheit becsületes munkával megfizetni! Ráadásul azt a kapzsi nottinghami bírát is a nyakukra szabadította! Azóta minden szekeret, sőt, minden kosarat átnézet "csempészettnek" titulált áru után kutatva. És az elkobzott tárgyakkal tudja mindenki, mi lesz: megy a magánvagyonba! Az egyetlen egy szerencse, hogy a város kereskedői jobban ismerik ezt a bírát, mint maga János herceg.
 
 
 

Amit a Nottingham Bírája társasjátékról még tudni érdemes:


A játék dobozának tartalma:
  • 216 db árukártya (legális áruk, csempészáruk, királyi áruk)
  • 110 db pénzérme
  • 1 db Bíró jelölő
  • 5 db kereskedő stand
  • 5 db tarisznya
A Nottingham Bírája társasjátékot 8 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: Nottingham Bírája társasjáték,

Cikkszám: YCSHF001HU

Ez is érdekelhet: