Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
7.330 Ft
Menny.:db

M/S Batory társasjáték

7.330 Ft
Menny.:db
Gyártó: Granna
Vonalkód: 5900221033281
Szállítási díj: 1.100 Ft
Elérhetőség: Készleten

Leírás

A M/S Batory óceánjáró fedélzetén a társadalom prominens tagjai alig várják, hogy átéljék életük legizgalmasabb hajóútját. A kaland azonban nem várt fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy Pawlika grófnő igazgyöngy ékszereit ellopták. A legénységet és az utasokat egyaránt megrázza a hír, azonban a legnyugtalanítóbb tény, hogy a tettes köztük rejtőzik.
A játékosok feladata, hogy felderítsék a rejtélyt, és előkerítsék a tolvajt a lehető leggyorsabban. Nincs más lehetőségük, igazi nyomozóként kell gondolkodniuk. A 13 gyanúsított mindegyike egyéni vonásokkal rendelkezik (nem, kor és szerep). A tolvaj kártyája a játék elején kerül kisorsolásra (titkosan!), a többi karakter lapja az újdonsült detektívek között lesz szétosztva.
A megoldást bonyolítja a többszereplős és több helyszínes állandó mozgás lehetősége, figyelni kell a játékkártyákon elhelyezett piktogramok jelentőségére és a kombinált kérdések feltevésének módjára.

Játékidő: 30-60 perc
Játékosok száma: 2-4 fő

Az M/S Batory társasjátékot 12 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: M/S Batory társasjáték,

Cikkszám: KK3328

Ez is érdekelhet: