Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.490 Ft
Menny.:db

Kill the Unicorns - Táltosból szalonna társasjáték

6.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Reflexshop
Vonalkód: 3700807401914
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Készleten

Leírás

A Kill the Unicorns egy pörgős party társasjáték, amiben célod elfogni és kivégezni az összes unikornist. A kívülről cuki társasjáték doboza egy teljesen más belsőt takar, amelyben csapdát állíthatsz zsákmányaidnak (vagy ellenfeleidnek) és te lehetsz a győztes a négynapos vadászidény végén.

A játék menete 4 fordulóból áll (a vadászidény 4 napja), egy forduló pedig 4 fázisból:
1. Ez csapda!
2. Szemet a prédára!
3. Mindenképpen! Talán...
4. Irány a feketepiac!

A játékosok választanak maguknak egy tetszőleges karaktert - ezzel együtt különleges képességet, csapdakártyákat és vadászkártyákat. Minden játékos kap egy nyomikornist kezdésnek, és az unikornis pakliból felfordítanak 4-et, az aznapi prédákat.
Az első fázisban a játékosok csapdákat állítanak (akár az unikornisoknak akár az ellenfeleiknek). Majd tovább lépve a "Szemet a prédára" fázisban a játékosok egyesével licitálnak az unikornisokra (és eközben még blöffölhettek is, hiszen senki sem tudja te mennyivel licitáltál, lehet hogy összesen 1-el, de végül is ki tudja?). De nem is muszáj licitálni, hiszen megeshet hogy akár el is lophatod a másik unikornisait.

"Mindenképpen! Talán..." fázisban mindenki felfordítja a saját vadászatkártyáját, és a legnagyobb összértékben licitáló játékosé a zsákmány. Döntetlen esetén, a résztvevők számára nem biztos hogy boldogan, de az azonos értékű kártyák kiütik egymást, és így a következő játékosé lesz a préda. Amint a dicső vadász elnyerte jutalmát, aktiválódik az unikornisra állított csapda, amit azonnal végre is kell hajtani - az, hogy ez a vadászat nyertesének az örömére, vagy bánatára történik, a csapdától függ.

Végül aztán irány a fekete piac! A játékosok a megmaradt vadászatkártyáikkal EGY terméket megvásárolhatnak a feketepiacról.

Négy ilyen forduló után pedig jöhet a pontozás! A játékosok pontot kapnak a megszerzett unikornisaik értéke után, a csapdakártyák és feketepiac-jelölők büntetései és jutalmai után, illetve a gyűjteményeik után. A gnómok ugyanis adnak a gyűjteményekre, de a változatosságra még jobban! Ha egy játékos a mind a négy színben össze tudott gyűjteni legalább 1 unikornist, akkor 8 pluszpont üti a markát, ha viszont minden színből legalább 2 unikornist elejtett, az AZONNALI GYŐZELMET jelent. Üljetek össze, és mutasd meg a többieknek, milyen jól tudsz hazudni. Induljon a vadászat!

A doboz tartalma:
- 28 unikornis kártya,
- 6 nyomikornis kártya,
- 6 karakter kártya,
- 4 feketepiac kártya,
- 48 vadászat kártya,
- 48 csapda kártya,
- 20 feketepiac jelölő,
- 1 pontozó kártya,
- 1 kezdő játékos jelölő

Játékosok száma: 3-6 játékos
Játékidő: kb. 40 perc
Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Terméknév: Kill the Unicorns - Táltosból szalonna társasjáték,

Cikkszám: YCRMSORKILL

Ez is érdekelhet: