Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infinity Nado Athletic - Super whisker

Ár:
5.890 Ft
4.490 Ft
Kedvezmény: 24%
Elérhetőség: Készleten
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2019. szeptember 24.
Cikkszám: INF624501
Menny.:db

Youtube videók

Leírás

Terméknév: Infinity Nado Athletic - Super whisker,

Cikkszám: INF624501

Infinity Nado harci pörgettyű - Athletic szett
Ez a pörgettyű egy különleges, fém támadó gyűrűvel érkezik hozzád, hogy még elsöprőbb támadást indíthass! Építsd meg a saját Super Whisker Nadodat! Az Infinity Nado főszereplőjének legendás pörgettyűje most neked is meghozza a győzelmet! Az elemek szabadon variálhatóak az athletic széria többi tagjával, így teljesen más képességű, egyéni nadokat rakhatsz össze. Az Athletic szettben található pörgettyű kampó heggyel érkezik hozzád. Hódítsd meg a pályát fejjel lefelé is!


Az Athletic Infinity Nado szett tartalma:
1 db harci pörgettyű
1 db plusz kiegészítő gyűrű
1 db kilövő szár
1 db kilövő eszköz
1 db eszköz a Nado szétszereléséhez

A csomagolás mérete: kb. 5,5 x 5,5 x 4 cm

Az Infinity Nado-ról:
Pörgesd fel magad, megérkezett a pörgő-forgó játékok legújabb képviselője, az Infinity Nado!

Az Infinity Nado a játékokról alkotott elképzelésünket egy egészen új szintre emeli. A harci pörgettyűk a legkorszerűbb technikai eljárással készültek. Kialakításuk emelt szintű fizikán alapul, mindez forradalmasítja a játékélményt és versengést.

Ázsiát és Kínát már meghódította, most rajtunk a sor! Az Infinity Nado anime sorozat olyan értékekre fektet hangsúlyt, mint az igazság és a barátság. A történet Jin és társai kalandjait követi végig, akik nadoik segítségével próbálják legyőzni a gonosz erőket, és megmenteni a világot. Készülj fel az epikus küzdelmekre, az események csak úgy pörögni fognak!

A Nado pörgettyűk igazi forgó mechanikai csodák, a tervezésben főszerepet kapott az erő, a stbilitás és a gyorsaság. Több részből tevődik össze, ezek mind befolyásolják az Infinity Nado képességeit. Az elemek variálhatóak, így a teljesen személyre szabott, egyedi nadokat rakhatunk össze.

Ejtsd ámulatba a közönséget! A speciális hegyek segítségével látványos trükköket hajthatsz végre: helyezd fel a mászó hegyet, a nado még a vezetékekre is gond nélkül felmászik, mint egy akrobata! Próbáld ki az ugró hegyet, emelkedj a magasba, és landolj pillekönnyen! Nadod szédületesen pörög tovább! Használd a kötélen járó hegyet, és suhanj végig akár a legvékonyabb madzagon! Válts nézőpontot: a kampó heggyel fejjel lefelé is garázdálkodhatsz!

Építsd meg a saját Super Whisker nadodat! Az Infinity Nado főszereplőjének legendás pörgettyűje most neked is meghozza a győzelmet! Az elemek szabadon variálhatóak az athletic széria többi tagjával, így teljesen más képességű, egyéni nadokat rakhatsz össze. A pörgettyű egy különleges, fém támadó gyűrűvel érkezik hozzád, hogy még elsöprőbb támadást indíthass! 

Az Infinity Nado-t 5 éves kortól ajánljuk, nézd meg a többi szettet is, kombináld kedvedre.