Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
2.990 Ft
Menny.:db

Hanabi - fémdobozos magyar kiadás

2.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Gemklub
Vonalkód: 3760052140860
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Hanabi - fémdobozos magyar kiadás

A Hanabi társasjátékkal bepillantást nyerhetünk a tűzijátékok titkaiba. Augusztus 20-án a Duna partján állva, vagy a tévé előtt ülve már biztosan mindenki elgondolkodott azon, hogy mekkora munkával járhat egy ilyen nagy volumenű tűzijáték megvalósítása? A koncepció kialakítása, szállítás, ütemezés, időzítés… Csupa olyan tényező, amelyet egyetlen tisztességes tűzijáték-dizájner csapat sem hagyhat figyelmen kívül, ha ki akarja vívni a közönség elismerését.
Pontosan ebbe a munkába csöppenünk, ha leülünk játszani a Hanabi társasjátékkal. Antoine Bauza kooperatív kártyajátékában 2 - 5 szervezőt alakítunk, akiknek a feladata, hogy az Istenek kedvére tegyenek egy grandiózus, szépen felépített tűzijátékkal, úgy, hogy közben a közönség tetszését is kivívják…


A Hanabi játék menete:

A fémdobozban öt különböző színű, 1-5-ig számozott kártyát találsz, többnyire mindegyikből kettőt. A játékosok feladata, hogy a kezükből kijátszva szín sorokat alkossanak, emelkedő számsorrendben. A kártyákat úgy kell tartani, hogy te a saját lapjaidat ne lásd, tehát mindenki látja majd a másik lapjait, csak a sajátjait nem. Természetesen lesz segítség és itt lép be a kooperáció és a kommunikáció. Egy körben egy játékostárs egy információt adhat valakinek az egyik kártyájáról. Ezért az információért egy utalásjelölő elveszik, de hidd el megéri! Figyelj és dobd el időben a már nem szükséges lapjaidat vagy játszd ki őket, ezért cserébe pedig visszaszerezheted a korábban elvesztett utalásjelölőt.

A játék során figyelni kell a többi játékos lapját, hogy ők már mit dobtak el, tehát mik nincsenek már játékban és észben kell tartani, hogy mit tartasz a kezedben. Sőt arra is figyelni kell, hogy a társaid mit tudnak a saját paklijukról?

 

Amit a Hanabi kártyajátékról még tudni érdemes:

Kooperáció, empátia, gondolkodás, logika, memória, figyelem és valószínűségszámítás. Nincsenek csapatok, mindenki egyéni játékos, a maximális pontszámért azonban meg kell, hogy bízz játékostársaidban.

Terméknév: Hanabi - fémdobozos magyar kiadás,

Cikkszám: GK1578140860

Ez is érdekelhet: