Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Vásárolj 10 000.- felett és szuper játékok közül választhatsz egyet ajándékba!</strong> Vásárolj 10 000.- felett és szuper játékok közül választhatsz egyet ajándékba!
7.200 Ft
Menny.:db

Grand Hotel Abaddon - szabadulószobás társasjáték

7.200 Ft
Menny.:db
Vonalkód: 9001890806896
Szállítási díj: 750 Ft
Elérhetőség: Készleten

Leírás

Ebben a kooperatív játékban a játékosok szállóvendégek bőrébe bújnak a titkokat rejtő Grand Hotel Abaddon szállodában. Mindenki különböző okok miatt érkezik a hotelba, a cél azonban mégis mindenki számára azonos, mégpedig megfejteni a Grand Hotel Abaddon rejtélyét. A játékosok együtt, egy csapatként élhetik át a három fejezetből álló történetet, melynek alakulásában maguk is közreműködnek.

Az Adventure Games kis dobozában három izgalmas kaland is vár a játékosokra. Új helyeket fedezhet fel, kombinálhat tárgyakat és átélhetik az Adventure Games történeteit. A játékosok egy misztikus történet kapnak, amit a játékban előre haladva kell megoldaniuk. Közösen kell dolgozni, felfedezni a helyszíneket, beszélni az emberekkel, kereshetnek nyomokat és kombinálhatják a tárgyakat hogy megoldhassák a rejtélyt. Attól függően, hogy a játékosok milyen döntéseket hoznak, a történet folyamata megváltozik és onnantól nincs visszaút.
Az EXIT: The Game szériától eltérően ebben a sorozatban a történet és a felfedezés lesz a középpontban, időkorlát nélkül. Ami azt jelenti, hogy több különböző út van a történetben, amit megtapasztalhatnak a játékok és több helyes megoldás létezik. Minden játékban három fejezet található, amik kb. kilencven perces játékidővel rendelkeznek. Nem kell semmit megsemmisíteni, így a játék többször újrajátszható.

Tartalma:
- 110 kalandkártya
- 1 kalandok könyve
- 47 jelölő
- 4 karakterfigura és talp
- 18 helyszínkártya
- játékszabály

Játékosok száma: 1 - 4 fő
Játékidő: 3 x 90 perc
Ajánlott korosztály: 12 éves kortól

Terméknév: Grand Hotel Abaddon - szabadulószobás társasjáték,

Cikkszám: PTK806896