Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Geomag Mechanics Gravitációs Fel és le pálya 330 db

Ár:
23.390 Ft
Elérhetőség: Készleten
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2019. május 21.
Cikkszám: 20GMG00776
Menny.:db

Leírás

Geomag Mechanics Gravitációs Fel és le pálya 330 db, 20GMG00776

Geomag, a többszörös
"Ország Játéka"- győztes mágneses építőjáték A Geomag MECHANICS Gravitációs Fel és Le Pálya 330 db építőelemet tartalmaz.

Mi a Geomag?

A Geomag egy svájci minőségű mágneses építőjáték-család, mely számos termékvariációban érhető el. A biztonságos és szupererős mágnesek, a fémgolyók és a különféle színű - vagy épp foszforeszkáló, illetve csillámos - műanyag oldalpanelek összeállításával fantasztikus építményeket tudsz alkotni, a lehetőségek száma végtelen. A Geomag mágneses építőjáték ugyanakkor játszva tanít is: általa megismerheted a mágnesesség elvének működését. A játék során kézügyességed és kreativitásod is fejlődik.

Miért különleges a Geomag MECHANICS Gravitációs Fel és Le Pálya mágneses építőjáték szett?

A Geomag MECHANICS Gravitációs Fel és Le mágneses építőjáték szett összeállításával a fémgolyók igen összetett pályán fognak végiggurulni. A pálya része két csavarforgós torony, melyek egyikén felfelé, a másikon lefelé megy a golyó. Ha ez nem lenne elég, még mágneses ágyúkilövőt is találsz benne, valamint egy megállóhelyet, mely megtorpanásra kényszeríti a száguldó golyókat. Ezzel a szettel megtapasztalhatod, hogy milyen izgalmas tud lenni a tudomány és a fizika.

A Geomag MECHANICS Gravitációs Fel és Le Pálya 330 db építőelemet tartalmaz.

A mágneses építőjáték készletet 7 éves kortól ajánljuk.


Geomagkínálatunk óriási, nézd meg a többi szettet is!