Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás és csomagponti átvétel  25 000.- forint feletti vásárlásnál! Ingyenes szállítás és csomagponti átvétel 25 000.- forint feletti vásárlásnál!
Galt varázslatos kifestő - ki bújt el?
4.200 Ft
Menny.:db

Galt varázslatos kifestő - ki bújt el?

4.200 Ft
Menny.:db
Vonalkód: 5011979582522
Elérhetőség: Készleten
Szállítási díj: 1.300 Ft
Várható szállítás: 2023. december 12.

Leírás

Galt varázslatos kifestő - ki bújt el?

A gyerekek imádják a kreatív dolgokat. Iskolás korukra megtanulják, hogyan kell egy ceruzát helyesen tartani a kezükben, De már akkor is firkálnak vele, amikor még csak marokra tudják fogni. A színes vonalak elbűvölik őket, főleg, hogy látják, hatással voltak a környezetükre, hiszen ők varázsolták a falra, anyu kedvenc könyvébe vagy szerencsésebb esetben egy üres lapra. Később már jöhetnek a színezők, kifestők, amik remekül fejlesztik a gyerekek kézügyességét, és melyekből már rengetegféle létezik. Viszonylag új keletűek a vízzel festhető típusok, amikor a színes kép víz hatására rajzolódik ki a lapon, majd a száradás után eltűnik.
Ilyen a Galt varázslatos kifestője, melyből már sokféle kapható, igazodva a gyerekek érdeklődési köreihez.
 

A Galt varázslatos kifestő - ki bújt el?

A Galt varázslatos kifestők egészen új színezési élményt adnak a gyerekeknek. A szivacsfilcet csak be kell vizezni és végigmenni a füzet lapjain. Ahol a filc átsuhan, ott színes rajzok bontakoznak ki.
A ki bújt el? füzetnél nem csak a színeket fogja a gyerkőc rávarázsolni a papírra, de a lapokon 1-1 titkos, apró részlet is csak akkor lesz észrevehető, ha már átment rajta a varázstoll. Te meg tudod találni ki bújt el?

A könyv mérete: 210 x 147 mm
3 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: Galt varázslatos kifestő - ki bújt el?,

Cikkszám: 20GLT5038