Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
5.490 Ft
Menny.:db

Dixit Jubileum

5.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Libellud
Vonalkód: 3558380057864
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A kimondott szónak ereje van... A Dixit lényegére, már maga az elvezése is utal, hiszen a latin eredetű szó annyit tesz: ő mondta. A játékban a mesélő jut mindig központi szerephez, miközben a többieknek figyelmesen kell hallgatnia őt. A játék során minden körben egy új játékosra kerül a Történetmesélő sora. A Történetmesélő választ egy kártyát a kezéből és elmond egy mesét, vagy elénekel egy nótát, vagy végrehajt akármilyen cselekvést, ami az általa választott kártyát kelti életre. Ezután a többi játékos mind átnyújt egy kártyát a sajátjai közül a Történetmesélőnek úgy, hogy azokat senki se lássa. A kártyákat összekeverik, majd felfedik, és a játékosoknak ki kell találniuk, hogy melyik kártya volt a Történetmesélőé – majd az eredmények függvényében ki-ki értékes győzelmi pontokhoz juthat...

A méltán népszerű asszociációs társasjáték most jubileumi kiadásban is elérhető! Képeinek elkészítésében az összes korábbi Dixit kiegészítő illusztrátora részt vett, hogy lenyűgöző festményeikkel csodálatos világokba röpítsenek. Egy magával ragadó, varázslatos játék, amelyet megannyi örömet és emlékezetes pillanatot képes szerezni játékosainak.

Terméknév: Dixit Jubileum,

Cikkszám: GKASM34575

Ez is érdekelhet: