Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
4.790 Ft
Menny.:db

Cortex Kids társasjáték

4.790 Ft
Menny.:db
Gyártó: Gemklub
Vonalkód: 5999556750611
Szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2021. április 23.

Leírás

Cortex Kids társasjáték

 
A Cortex Kids társasjáték egy okos családi és partijáték. A játékmechanika nem változott a Cortex Challenge játékhoz képest, csak a feladványok egyszerűsödtek és a képi világa a gyerekekhez illőbb, aranyosabb lett, a játék korhatára pedig 2 évvel kevesebb lett.

A játék során minden kör úgy kezdődik, hogy felcsapjuk a pakli felső lapját. A lapon egy feladvány, van. Aki úgy érzi, hogy tudja a megfejtést, az ráteszi a kezét a lapkára. A leggyorsabb kéz tulajdonosa válaszolhat, hogy szerinte mi a megoldás. Ha a válasza rossz, akkor a következő körből kimarad, viszont ha jól válaszol, magához veheti a lapot. Akinek két egyforma típusú feladvány lapkája lesz, az magához vehet egy agydarabkát. Aki először négy darabkát összegyűjt és ezzel összeáll neki egy egész agy, az megnyeri a játékot.

8 különböző típusú feladvánnyal találkoztok majd. Többek között a következőkre számíthattok: memóriajáték, labirintus, kakukktojás keresés, koordinációs feladat, párkeresés, gyakoriság kérdés, logikai feladat és tapintás -kihívás. A tapintás különleges feladat, aki ezt választja, annak a játékostársai egy domború mintázatú lapot adnak a kezébe és meg kell válaszolnia, vajon mi rejtőzik a lapon. A helyes válaszért automatikusan egy agyszeletet kap.
 

További információk a Cortex Kids társasjátékról:

 
A doboz tartalma:
  • 90 db kártya (10 db dombornyomott)
  • 24 db agykirakós
  • magyar nyelvű játékszabály
Játékosszám: 2 - 6 fő
Játékidő: 15 - 20 perc
Ajánlott életkor: 6 - 99

Terméknév: Cortex Kids társasjáték,

Cikkszám: GKCMC10002

Ez is érdekelhet: