Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás és csomagponti átvétel  25 000.- forint feletti vásárlásnál! Ingyenes szállítás és csomagponti átvétel 25 000.- forint feletti vásárlásnál!
Activity My First társasjáték
10.800 Ft
Menny.:db

Activity My First társasjáték

10.800 Ft
Menny.:db
Vonalkód: 9001890773549
Elérhetőség: Készleten
Szállítási díj: 1.300 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Leírás

Activity My First társasjáték

Itt az Activity My first gyermekeknek megújult csomagolásban! Az Activity My First játszva fejleszti a gyerekek kommunikációs és rajz készséget, valamint az előadó képességét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett kedves, színes rajzok is ábrázolják, így azok a gyermekek is könnyedén, vidáman részt vehetnek a játékban, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni. A feladványok pedig
a gyermeki szókincshez igazodnak.
Az Activity My First társasjáték a kisebb gyerekekre van szabva, a játék menete kicsit eltér a nagyobbaknak, vagy felnőtteknek készített Activity társasjátékoktól.

Az Activity My First társasjáték rövid leírása:

A játék célja: Elsőként eljutni az elefántunkkal a vízhez. A játékosoknak két csapatot kell alkotni, úgy, hogy minimum két játékos legyen egy csapatban. Minden csapatnak van egy elefántja, amit a startmezőre kell állítani.Ha a csapatnak sikerül kitalálni a feladványt, akkor továbbhaladhat az elefántjával arra a mezőre, ami ugyanolyan színű, mint a kitalált kártya hátlapján lévő lábnyom. Abban az esetben, ha a feladványt nem sikerül kitalálni, akkor az elefánt a helyén marad, és a kártya a megoldatlan pakli aljára kerül.A játékot az a csapat nyeri, aki elsőként éri el a vizet az elefántjával.
 A doboz tartalma:
  • 6 variálható játéktábla rész
  • 165 képes feladatkártya
  • 2 fa elefántfigura
  • 1 játékszabály
Az Activity My first társasjátékot 4-8 éves korú gyermekeknek ajánljuk. A játékosok száma: 4-16 fő.
Ha érdekel a többi