Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
11.840 Ft
Menny.:db

A Nyugati Királyság Várgrófjai társasjáték

11.840 Ft
Menny.:db
Gyártó: Reflexshop
Vonalkód: 5990802976168
Szállítási díj: 1.100 Ft
Elérhetőség: Készleten

Leírás

A király hatalma egyre gyengül, így a Várgrófok saját kezükbe veszik az irányítást! Járd be uradalmadat, és tegyél szert minél nagyobb befolyásra, növeld alattvalóid holdudvarát és örökítsd meg mindezt az utókornak kéziratok másolásával. Ki lesz a királyság leghatalmasabb embere a háttérben?
A Nyugati Királyság trilógiája elérkezett a lezárásához a Várgrófok által. Nem lesz nehezen tanulható a játék, ha ismered a trilógia előző darabjait, akkor nagyon hamar és könnyen meg fogod ezt is érteni, hiszen ugyanazt a logikát követi a játék.

A Várgrófok kerettörténete szerint a királyság meggyengült, az uralkodó a külhoni fenyegetésre már nem tűzzel, vassal, kereszttel válaszol, mint néhány évtizeddel ezelőtt, hanem megpróbálja az ország kincstárából, az ország földjéből megvásárolni a barbárok, az idegen vademberek hűségét és a békét. Ez vezet el egészen addig a pontig, amíg a kincstár végül teljesen kiürül, szinte talpalatnyi föld sem maradt hazafi kézen. Ekkor döntenek úgy a Várgrófok, akiknek szerepét magunkra fogjuk ölteni, hogy a király iránti hűségnél fontosabbá válik a haza iránti hűség, és ideje kezükbe, kezünkbe venni az ország jövőjének sorsát.

A játék rendkívül változatos és variáns, az összetettségét nem a nehezen tanulható szabályok, hanem a megszámlálhatatlan sok választási lehetőség fogja adni. Először is, az asztalkép csodálatos, azonnal beszippantja a játékosokat, ugyanis tényleg megelevenedik egy kastély és annak környéke, ami a játékteret, a táblát fogja adni. A teljes igénye nélkül, a legfőbb mechanizmusok, amiket a játék használ: a pakliépítés, munkáslehelyezés, nyersanyag beosztás, valamelyest a szettgyűjtés, de ami a legizgalmasabb, és korábban még nem volt a Nyugati Királyságban, az a tárcsa. A játéktábla ugyanis, akárcsak korábban, akcióhelyekkel van teli, ahová a munkásainkat pakolgatjuk, viszont a trilógia előző két részével ellentétben ezek között a helyek között a várgrófunk (aki valójában egy speciális munkás) fog haladni, és mindig csak előre felé léphet, vissza nem, így fog a vár körül, annak környékén körkörösen haladni. A "sima" munkásaink pedig udvaroncok, akiket a várba juttathatunk.

Játékosok száma: 1-4 játékos
Játékidő: kb. 1-1,5 óra
Ajánlott életkor: 12 éves kortól.

Terméknév: A Nyugati Királyság Várgrófjai társasjáték,

Cikkszám: YCGGVWK

Ez is érdekelhet: