Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
11.530 Ft
Menny.:db

A nyugati királyság építőmesterei társasjáték

11.530 Ft
Menny.:db
Gyártó: GARPHILL GAMES
Vonalkód: 5999566840487
Szállítási díj: 1.100 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Karoling dinasztia uralkodásának alkonyán, időszámításunk szerint 850 körül járunk. Építészekként a játékosok egymással versengve igyekeznek látványos építményeket emelni a király újonnan kijelölt birtokán, hogy ezzel lenyűgözzék királyukat és megőrizzék nemesi rangjukat. A játékosoknak nyersanyagokat kell gyűjteniük, segédeket kell felfogadniuk és szemmel kell tartaniuk a munkásaikat.
Ármányokkal teli időszak ez. A rivális építészek semmitől sem riadnak vissza, hogy megnehezítsék az építkezéseidet. Becsületes tudsz maradni ilyen körülmények között is, vagy inkább a tolvajokat és az orgazdákat választod üzlettársaidnak? A nyugati királyság építőmesterei egy izgalmas és innovatív stratégiai társasjáték a nagyobb korosztály számára.
A doboz tartalma: 1 db játéktábla, 5 db kétoldalas játékostábla, 35 db agyag, 40 db fa, 40 db kő, 25 db arany, 10 db feketepiac-kártya, 22 db adósságkártya, 11 db jutalomkártya, 6 db többszörözőkártya, 10 db játékosjelölő (5 különböző színben), 30 db márvány, 100 db munkás (5 különböző színben), 50 db ezüst és egy játékszabály.
12 éves kortól ajánljuk.

Terméknév: A nyugati királyság építőmesterei társasjáték,

Cikkszám: YCGGAWK

Ez is érdekelhet: