Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!</strong> Gyors és biztonságos szállítás házhoz és csomagpontra!
<strong>Minden vásárláshoz ajándékot adunk!</strong> Minden vásárláshoz ajándékot adunk!
6.800 Ft
Menny.:db

A Mars Terraformálása - Távoli gyarmatok kiegészítő

6.800 Ft
Menny.:db
Gyártó: FryxGames
Vonalkód: 5999566840388
Szállítási díj: 1.100 Ft
Elérhetőség: Készleten

Leírás

Hódíts meg a távoli gyarmatokat is!
Ha már meghódítottad a Mars és a Vénusz eldugott területeit is, akkor vesd ki a hálódat a kisboly-gókra és a holdakra. A Távoli gyarmatok kiegészítő a Mars Terraformálása társasjáték kiegészítője, így önállóan nem játszható. A Távoli gyarmatok kiegészítő tehát nemcsak elérhető új világrészekkel, de új elérhető erőforrásokkal is gazdagítja az alapjátékot. Ezen felül új vállalatok, új projektek és még annál is több lehetőség vár ebben a csomagban.
A Mars terraformálása egy hosszas, folyamatos munkát igénylő projektnek ígérkezik az emberiség számára. Ahhoz, hogy az élethez szükséges ivóvíz, oxigén, és megfelelő hőmérséklet permanensen biztosítva legyen, körültekintő tervezésre és a közbülső projektek következetes megvalósítására van szükség. Egyelőre minden a tervek szerint halad, de az erőforrások szűkösek, melyek utánpót-lásáról hosszútávon gondoskodni kell. A naprendszer távolabbi szegleteinek nyersanyag-készleteit felkutatva talán megoldást találunk e problémára.
Isaac Uken, 2415. január 16.
A Mars Terraformálása - Távoli gyarmatok kiegészítő társasjátékot 12 éven felülieknek ajánljuk.

Terméknév: A Mars Terraformálása - Távoli gyarmatok kiegészítő,

Cikkszám: YCTMCLNS

Ez is érdekelhet: